A mezőkövesdi botlás után még nincs szükség ébresztőre az Üllői úton.

Rangadónak talán nem nevezhető, de mindkét fél számára roppant fontos mérkőzést rendeznek szombat este a Groupama Arénában, ahol a Ferencváros - Debrecen összecsapásra kerül sor.

A zöldek idei szereplésére nem nagyon lehetett panasz, hiszen a Paks, Kisvárda, Honvéd és Fehérvár elleni bajnoki ütközetei során összesen 10 pontot gyűjtött. Aztán jött a múlt heti mezőkövesdi fellépés, ahol Zöld Sasok "csőre" nem volt túl éles, s ez 3-0-ás hazai sikert eredményezett. A vereséget amolyan kijózanító pofonként is felfoghatják Rebrov fiai, akik az éllovas csapat tagjaiként talán egy kis agyi megpihenésen mentek keresztül.

A Debrecen a Diósgyőr elleni diadal után a Mezőkövesd és Paks csapatától is kikapott, ezen eredmények következményeként a csapat visszacsúszott a 8. helyre. Ha a Ferencváros vendégeként is pont nélkül marad a hajdúsági gárda, és a közvetlen mögötte álló riválisok (Paks, Kisvárda) valamelyike három pontot szerez, akkor a Loki hajója tovább fog süllyedni az OTP Bank Liga ranglistáján.

február 29., szombat

Pár fogadási lehetőség a bet365 fogadóirodától:

A 23. forduló további mérkőzései:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-02-28, 15:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!