A magyar válogatott Balogh Botond is szóhoz juthat a Catanzaro ellen.

Kényelmes helyzetből várja a Parma Calcio az olasz másodosztály 31. fordulójában a Catanzaro elleni meccset, amely hétfő délután 15 órától kerül megrendezésre a Ennio Tardini stadionban.

Az elmúlt hetek eredményei arra utalnak, hogy némi megtorpanás után újra formába lendült az első osztályra pályázó Parma együttese, amely a február végi két döntetlen után márciusban javított, és három győztes meccset tett le az asztalra. Többek között ennek is tudható be, hogy a hétfői játéknap előtt a sárga-kékek listavezetői előnye nyolc pont, ami a hajrá kapujában jelentősnek tekinthető. Ennek megtartására vagy inkább növelésére készülnek Balogh Botondék a Catanzaro elleni meccsen, amihez tévedhetetlenül otthon kell tartani a három pontot.

Hétfői mérkőzések:

április 01., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.76
Parma nyer -1.5 hendikeppel  3.05
Catanzaro nyer +1.5 hendikeppel  1.37

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.67
Parma nyer -2.5 hendikeppel   5.50
Gólok száma 2.5 felett  1.83

Parma - Catanzaro Stream

A hétfő délutáni Parma - Catanzaro találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Parma - Catanzaro élő közvetítés!

Borítókép: Yordan Osorio (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)