Egyelőre várni kell a Blucerchiati feltámadására.

A genovai Luigi Ferraris stadionban a Sampdoria - Ascoli csatával zárul az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulója.

Tetszik, nem tetszik, a feljutásért való küzdelem helyett lassan már azon kell aggódnia a genovai klub szurkolóinak, hogy csapatuk a szezon végén elkerülje a kieséssel fenyegető helyeket. Ebből elég sok van a Serie B-ben, hiszen három tuti kieső mellett másik két csapat is osztályozóra kényszerül, úgyhogy itt csak a 15. helytől kezdődik a nyugalomsugárzó szakasz.

Nem mellesleg, az viszont nagyon Andra Pirlóék mellett szól, hogy az Ascoli olyannyira nem nyerni jár Genovába, hogy még soha nem is nyert ott. Ebben a felállásban 19 tétmeccsen találkoztak, ebből 16 hazai győzelem mellett 3 döntetlen született.

március 11., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.02
Sampdoria nyer -1.5 hendikeppel  4.30
Ascoli nyer +1.5 hendikeppel  1.21

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  3.55
Samdoria nyer -2.5 hendikeppel   8.50
Gólok száma 2.5 felett  2.48

Sampdoria - Ascoli Stream

A hétfő esti Sampdoria - Ascoli találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Sampdoria - Ascoli élő közvetítés!

Borítókép: Andrea Pirlo (Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com)