Tamara Zidansek 2021-es párizsi menetelése a tavalyi idény egyik kellemes meglepetése volt, de azóta visszaesett eredményessége a Grand Slam-tornákon.

Tamara Zidansek (Fotó: STRINGER Image/Shutterstock.com)

Franciaországi elődöntője előtt sosem jutott túl rangos esemény második fordulóján és a tavalyi Roland Garrost követően legjobb eredményét az idei Australian Open harmadik fordulójának elérése jelentette. Ha a szlovén játékosnak az idei salakidényes eredményeit nézzük, akkor azt mondhatjuk, hogy elég nehéz lesz ismételni bravúrját a fények városában. Tamara (WTA 25.) csupán egy meccset nyert idén a lassú borítású eseményeken, mégis sikerült azt az amerikai Claire Liut két sima szettben búcsúztatnia a Roland Garros első fordulójában, aki pár napja döntőt játszott Rabatban. A második körön játék nélkül jutott tovább, a harmadikban pedig az egyre folytonosabb Jessica Pegula (WTA 11.) teszi majd próbára.

Az amerikai játékos Madridban döntőzött, Rómában nyolcaddöntőzött, Párizsban pedig egy sima nyitókör után, Anhelina Kalinina három játszmára kényszerítette. A kemény borításon szerzett szép idei eredményeit követően, Jessicanak sikerült a lassú borításon folytatni a sikeres szerepléseit és jelen pillanatban pályafutásának legjobb salakos mérlegének örvendhet (9 megnyert, 3 elveszített meccs). Amennyiben legyőzi Zidanseket, karrierjében először lesz a Roland Garros negyedik fordulójában. Az eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzésüket Pegula 2020 elején nyerte 6-2, 6-3-ra az aucklandi kemény borításon.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz a nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságon is.

május 28., szombat

Tipp Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.48

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.27., 21:42.