Tizenöt évvel ezelőtt az utolsó négy közé jutó Gael Monfils tizenöt alkalommal indult a francia Grand Slamen és csak kétszer kapott ki nyitómeccsein.

Gael Monfils 040
Gael Monfils idei mérlege egy megnyert és hét elveszített meccsből áll. (Fotó: Janet McIntyre / Shutterstock.com)

A Párizsban még háromszor negyeddöntőt is elérő rutinos játékos (ATP 394.) idén csak márciusban kezdett játszani, de azóta csak egyetlen egy meccset tudott megnyerni és azt egy Challengeren. A sorshúzás sem kedvezett neki, mivel Sebastian Baez-l csap össze, aki egy igazi salakspecialista és aki februárban a cordobai szemcsés borításon ATP bajnoki címet nyert. A huszonkét éves argentin játékos (ATP 42.) már huszonöt meccset játszott idén salakon és ezekből tizenhatot megnyert. Sebastian a tavaly indult előszőr a francia rangos tornán és a második fordulóig jutott. Ezt a teljesítményét egyenlítheti idén, még akkor is ha a közönség segítségével, Monfils nem fogja könnyen adni magát.

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel is fogadhatsz az összecsapásokra.

május 30., kedd

Tipp Szett hendikeppel Baez, Sebastian -1.5 @ 1.44

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 29. 9:50 UTC.