Pályafutásának első Grand Slam-főtáblás meccsét nyerné Bondár Anna Párizsban, miután idén Ausztráliában játszott először ilyen szinten.

Melbourneben Annának (WTA 67.) nem sikerült elérnie a második fordulót, viszont a francia salakon megtörheti a jeget még akkor is ha ellenfele Petra Kvitova (WTA 34.) lesz. Bár visszalépett a Rabat-i elődöntője előtt, a magyar játékos jó lendületben van mivel kezdtek egyre jobbak lenni eredményei a francia Grand Slam előtt. Isztambulban már negyeddöntőzött, majd a Karlsruheban elődöntőzött egy alacsonyabb rangú tornán és ezután következett a már említett múlt heti menetelése Marokkóban.

Kvitova tizenharmadjára indul a Roland Garroson és két alkalommal (2012-ben és 2020-ban) volt elődöntős, de idén még egy meccset sem nyert a lassú borításon, annak ellenére, hogy Charlestonban, Stuttgartban és Madridban is indult. A tapasztalatfölény a cseh játékos oldalán van, de a pillanatnyi játékformája jobb a magyar teniszezőnek és ha felépülten tud pályára lépni, akkor nem kizárt a magyar győzelem.

május 23., hétfő

Tipp Szett hendikeppel Bondar, Anna +1.5 @ 1.45

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.21., 08:15.