Casper Ruud mind a három Holger Rune elleni mérkőzését szettvesztesség nélkül nyerte meg, de talán a dán ellenfele sosem volt még ennyire jó formában mint most.

Casper Ruud (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

Casper (ATP 8.) a vártnál nehezebben hangolt a felvezető tornákon, de a francia Grand Slam közeledtével elődöntőzött a római Mastersen, majd bajnok lett Genfben. A norvég játékosnak a Roland Garros-rajtja sem sikerült a legmeggyőzőbbre, csak a második fordulót tudta szettvesztesség nélkül megoldani. Már a nyitómeccsén a visszavonuló Jo-Wilfried Tsonga is nyert ellene egy szettet, de a nagyobb harcban a harmadik fordulóban volt része, ahol Lorenzo Sonego öt szettet kényszerítette. A nyolcaddöntőben Hubert Hurkacz ellen ismét bukott egy játszmát, de négyben nyerte a mérkőzést.

Rune (ATP 40.) kemény kihívásnak ígérkezik, miután a dán ifjú hangzatosan borította a papírformát a tavalyi döntős Stefanos Tsitsipas ellen. A rangos tornán való menetelése során csak a görög játékos ellen veszített játszmát és ezzel a bravúrjával is, úgy mint a müncheni tornagyőzelmével és a lyoni elődöntőjével, bizonyítja, hogy már tizenkilenc évesen nagyon komolyan kell számolni vele. Az említett három Ruud ellen játszott meccsei mind salakon zajlottak 2021-ben és 2022-ben és mivel egyiken sem tudott szettet nyerni kissé elbizonytalaníthatóan hathat, de Holger nagyon gyorsan fejlődik és ezt Denis Shapovalov is érezhette, akit a párizsi első fordulóban vert. Bárki is nyeri a mérkőzést, pályafutásának első Grand Slam-elődöntőjébe jut.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságán is.

június 01., szerda

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.01., 06:23.