Két évvel ezelőtt Cori Gauff attól a Martina Trevisantól kapott ki három szettben a francia Grand Slam második fordulójában, akivel most egy döntős helyért fog összecsapni.

Cori Gauff (Fotó: Victor Joly/Shutterstock.com)

A nemrég leérettségizett amerikai játékos nemcsak a tanulmányaiban, hanem pályán is egyre sikeresebb és elveszített szett nélkül jutott el a rangos torna elődöntőjébe. Még az a Sloane Stephens sem tudott neki különösebb gondokat okozni a negyeddöntőben, aki 2018-ban döntős volt Párizsban. Cori (WTA 23.) egy fordulóban sem töltött másfél óránál többet a pályán, ezért fizikai szempontból előnye lehet a következő ellenfelével, Matina Trevisannal (WTA 59.) szemben. Nem csak azért, mert az olasz játékos meglepett minket meg a bukmékereket is a Leylah Annie Fernandez ellen kiharcolt negyeddöntős sikerével, hanem azért mert a Rabat-i bajnoki menetelése után nem volt ideje pihenni és május 16. óta már tizenegyedik meccsét fogja játszani.

Ezalatt az idő alatt csak két három szettes mérkőzést játszott, az elsőt még Rabatban Garbine Muguruza ellen, a másodikat pedig Párizsban az előző fordulóban. Mentális szempontból, viszont az olasz játékosnál lehet az előny azért is, mert már verte itt ellenfelét és azért, mert Cori vállait nagyobb elvárások súlya nyomja. A többség az amerikai lány továbbjutását tartja valószínűbbnek, de ha Martina felszabadultabban tud majd Corinál játszani, akkor a fizikai aspektusnak kevesebb szerepe lehet a kimenetelben.

Ne feledd, hogy a győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságán is.

június 02., csütörtök

Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.65

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.02., 06:17.