Sakkari a favorit, de könnyen előfordulhat, hogy borul a papírforma.

Szerda délután a világranglistán 8. helyen álló Maria Sakkari a 72. helyezett Alize Cornet ellen lép pályára a Nottinghamben zajló füvespályás tenisztornán.

A magasabban jegyzet Sakkari az első körben a kínai Xiyu Wang ellen nyert 6-2, 7-5 arányban, míg francia ellenfele 6-2, 1-6, 4-6-os szetteket követően érkezett meg a nyolcaddöntőbe.

A két játékos eddig három alkalommal csapott össze, s mindhárom találkozó után a görög teniszezőnek járt a gratuláció. A Cornet szempontjából negatív állás némi motivációt is adhat a neki a felzárkózásra, ami a leggyorsabb talajon egyáltalán nem elképzelhetetlen kimenetel lenne.

Tippek, vélemények?

A nottinghami tenisztorna szerdai programja:

június 14., szerda

Sakkari - Cornet Stream

A szerda délutáni Sakkari - Cornet találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Maria Sakkari (Fotó: Colin McPhedran/Shutterstock.com)