Eddig hibátlan a magyar csapat, reméljük az is marad.

A felnőtt válogatott szombati fellépése előtt, pénteken, az U21-es csapatunkra is tétmeccs vár, a 2025-os Európa-bajnokság selejtezőjében Skócia várja nem tárt karokkal Lisztes Krisztiánékat.

A Gera Zoltán vezette csapat az első két körben Kazahsztán és Málta ellen hat pontot szerzett, tehát az elvárásoknak maradéktalanul megfelelt. Ettől kezdve viszont  keményebb ütközetek várnak együttesünkre, hiszen a skót és belga válogatott sem a legyőzöttek szintje, de természetesen nem is verhetetlenek. 

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Hajrá Magyarország!

Néhány mérkőzés a pénteki játéknapról:

október 13., péntek

Skócia U21 - Magyarország U21 Stream

A péntek esti Skócia U21 - Magyarország U21 találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!