Nem torpanhat meg a Sporting, túl veszélyes lenne.

Hétfő este a Casa Pia együttesét fogadja a portugál bajnokságban éllovas Sporting CP csapata. 

Úgy néz ki, hogy a lisszaboni klub nagyon azon van, hogy megismételje a 2021-es bravúrját, mikor többek között a Porto és Benfica csapatát is maga mögé utasítva megnyerte a bajnokságot. A 2023/24-es szezon eddig nagyon jól alakul az oroszlánok számára, de a minimális pontelőny miatt résen kell lenniük. 

A Casa Pia sok vizet nem zavar a bajnokságban, hol nyer, hol nem, hol egyik sem, amivel ha nem is vígan, de valahogyan elevickél a változó nagyságú hullámokon. Ami biztos, hogy hétfő este egy kis víz fröccsenhet a csapat hajójába, ami csak akkor következik be, ha a házigazda azt fogja nyújtani, amit tud. 

Tippek, vélemények?

Hétfői mérkőzések:

január 29., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.96
Sporting nyer -1.5 hendikeppel  3.00
Sporting góljainak száma 1.5 felett   1.73

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.27
Casa Pia nyer +1.5 hendikeppel   2.24
Gólok száma 2.5 felett  1.54

Sporting CP - Casa Pia Stream

A hétfő esti Sporting CP - Casa Pia találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Sporting CP - Casa Pia élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: Igor Link/Shutterstock