Remek formában várja a Sporting a hétfő esti Rio Ave elleni bajnokit, amely egyben a portugál bajnokság 6. fordulójának záró mérkőzése lesz.

Eddig nagyon úgy néz ki, hogy az SL Benfica és az FC Porto mellett a Sporting CP csapata lesz az, amely versenyben lesz a 2023/24-es szezon bajnoki címéért. 

A zöld-fehérek a Braga elleni döntetlen leszámítva minden meccs után győzelemnek örülhettek, de nem csak a bajnokságban, hanem az Európa Ligában is sikeres rajtot vettek. 

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Filipe Andre Pereira - több mint 0.5 kapura tartó lövés
Fabio Ronaldo - több mint 0.5 kapura tartó lövés

8.50    9.50

Mérkőzés eredménye Sporting lesz
Több mint 3 gól
Több mint 7 szöglet

2.90    3.10

A vendégek is jól kezdték a bajnokságot, de aztán itt meg is állt a tudomány, ugyanis a legutóbbi négy fordulóban csak két pontot hoztak Luis Freire tanítványai. Nagy elvárások nincsenek és nem is lehetnek a klubnál, mint valahogyan megragadni a középmezőnyben, de inkább az sejthető, hogy a kiesőzóna szele fogja leginkább nyomás alatt tartani a gárdát.

szeptember 25., hétfő

Sporting CP - Rio Ave Stream

A hétfő esti Sporting CP - Rio Ave találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!