Csak az oroszlánokon múlik, hogy mi lesz az eredmény.

Lisszabonban rendezik a portugál bajnokság 12. fordulójának záró mérkőzését, ahol hétfő este a Sporting és Gil Vicente játékosai szolgáltatják a műsort. 

Nagyon mérgesek lehetnek magukra a hazai zöld-fehérek, ugyanis a legutóbbi fordulóban a Benfica vendégeként egy megnyert rangadót bukott el a csapat. A méreg a 93. perc után halmozódott fel, mikor 1-0-s vezetés után a 94. és 97. percben szerzett góllal fordította a maga javára a meccset a Benfica.

A Gil Vicente együttese a portugál pontvadászatban a gyengébb csapatok közé tartozik, ezt mutatja a helyezése is, amely az élbolytól távolabb, a kiesőzónához közelebb van. Arról nem is beszélve, hogy a gárda idegenben a legrosszabb mutatókkal rendelkezik, ötből ötször pont nélkül fejezte be ezeket a meccseket.

Tippek, vélemények?

december 04., hétfő

Sporting - Gil Vicente Stream

A hétfő esti Sporting - Gil Vicente találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Marcus Edwards (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)