Négy felett jár az ifjú anyuka győzelmére kínált szorzó.

Minden elismerés megilleti az ukrán Elina Svitolinát, aki picivel több, mint egy évvel ezelőtt anyai örömök elé nézett, aztán idei áprilisi visszatérése óta már WTA-tornát is tudott nyerni. 

Láthatóan nem pukkadt ki a starsbourgi siker után sem a 28 éves játékos, aki a Roland Garros negyeddöntőjében az Aryna Sabalenka elleni meccsen is meglepetésre készül. 

Tippek, vélemények?

Keddi mérkőzések:

június 06., kedd

Svitolina - Sabalenka Stream

A kedd délutáni Svitolina - Sabalenka találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Elina Svitolina (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)