Nem valószínű, hogy Saville lesz az, aki megállítja a lengyel játékost.

Iga Swiatek egy teljesen sima meccsel indított az amerikai nyílt teniszbajnokság első fordulójában, ahol Rebecca Peterson ellen nyert 6-0, 6-1-re.

A lengyel világelsőnek a második körben való szereplése miatt sem nagyon kell izgulnia, mivel a világranglista 322. helyén álló Daria Saville vár rá. Ha Swiatek jó napot fog ki, akkor a Peterson elleni meccshez hasonlóan 60 percen belül rendezheti a sorokat. 

Tippek, vélemények?

Néhány mérkőzés a szerdai játéknapról:

augusztus 30., szerda

augusztus 31., csütörtök

Swiatek - Saville Stream

A szerda esti Swiatek - Saville találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Iga Swiatek (Fotó: TomaszKudala/Shutterstock.com)