Mindkét játékos nyert már Indian Wells-ben, az egyik rég, a másik nemrég.

Csütörtök estétől már a legjobb négy közé jutásért küzdenek a játékosok az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán, ahol a női mezőny egyik kellemes meglepetését Caroline Wozniacki menetelése szolgáltatta. 

A lengyel származású dán teniszező eddigi négy meccse alatt csupán egy szettet veszített, ami azért is dicséretes, mert - papíron - magasabban jegyzet ellenfeleket páholt el. Kivétel volt ez alól a legutóbbi meccse, amelyen a világranglistán 607. helyre visszacsúszott Angelique Kerbert verte 2-0-ra.

Iga Swiatek negyeddöntőbe lépésén nincs mit csodálkozni, hogyan is lehetne, hiszen ha valakitől, akkor egy világelsőtől nagyon is elvárható a jó szereplés. Úgy meg pláne, hogy a 2022-es győzelme után 2023-ban is csak a későbbi győztes Elena Rybakina ellen kapott ki. 

Néhány mérkőzés a csütörtöki játéknapról:

március 14., csütörtök

Swiatek - Wozniacki Stream

A csütörtök esti Swiatek - Wozniacki találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Swiatek - Wozniacki élő közvetítés!

Borítókép: Iga Swiatek (Fotó: Harjanto Sumali/Shutterstock.com)