A női foci Amerikában kezdi olyannyira magára vonzani a figyelmet, hogy Serena Williams után Naomi Osaka is beruház a tengerentúli labdarúgásba.

Naomi Osaka és Serena Williams (Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Ha sok pénzed van és nem tudod, hogy mibe fektesd, akkor az NWSL (National Women’s Soccer League) egy ígéretes választás lehet, mivel egyre több világsztár teszi ezt. Talán az a tény is az egyik okozója, hogy az amerikai női válogatott négyszeres világbajnok és ezáltal messziről lekörözi a férfi válogatottat az eredményesség szempontjából.

Serena Williams, férje Alexis Ohanian (a Reddit társalapítója) úgy döntöttek, hogy pénzt ruháznak a Los Angeles Angel City Soccer csapatába, és ezáltal olyan színészek társtulajdonosaivá váltak, mint például Natalie Portman, Eva Longoria és Jennifer Garner. Serena lánya, a kis Olympia Ohanian is részese a projektnek. Állítólag, a csapat a 2022-es idényben mutatkozik be. Naomi Osaka ennél még hangzatosabb lépést tett, mivel ő a North Carolina Courage csapatának lett társtulajdonosa, amely a NWSL kétszeres és egyben címvédő bajnoka.

Úgy Serena Williams, mint Naomi Osaka is jelen pillanatban az Australian Openre készülnek. A bukmékerek a következő oddsokkal illették tornagyőzelmi esélyeiket:

  • Serena Williams    15.00
  • Naomi Osaka    6.50

Fogadj itt az Australian Openre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 20201.01.29. (08:49).