A Torino - Juventus szombati összecsapás szereplői nem igazán tartoznak egy súlycsoportban, de ugyanazon városok közötti csapatok meccsei a legjobbat szokták kihozni az esélytelenebb csapatokból is. Nem lesz kivétel a torinói derbi esetében sem. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

A házigazdának a 3 pontra nagyobb szüksége van mint a kényelmes éllovas Juventusnak, mivel a hatodik helyen áll 22 ponttal, és nem kevesebb, mint négy csapat várja 21 ponttal az alkalmat a tabellán való előzésre és egy csapat pedig 20 ponttal. Ugyancsak városi rangadó lesz messzi ausztrál földön is, ahol a a Western Sydney a Sydney FC-t látja vendégül. A házigazdák a hetedik helyen állnak, ellenfeleik a harmadikon, de csak három pont válassza el a két csapatot, ezért még fokozottabb lesz a pályán a harc.

A focin kívül is bő a kínálat, hiszen rangos sportesemények zajlanak a héten. Az EHF női kézilabda-Európa-bajnokság a hétvégén végső szakaszához érkezik, a snooker Scottish Open, és a PDC Darts-világbajnokság pedig kezdetét veszi.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.12.10. (09:24).