A holland bajnokság egyik legnagyobb rangadójára készül a hétvégén. Az Ajax Amsterdam - PSV Eindhoven összecsapás ezúttal még kiélezettebb, mivel a tabella első két helyét foglalja el a két csapat. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

Bármi történik is a derbin, a PSV nem veszítheti el az első helyét az Eredivisieben, hiszen öt pont előnnyel érkezik Amszterdamban, de semmiképp nem akar veszíteni egy olyan Ajax ellen, aki mindent meg fog tenni a siker érdekében a saját szurkolótábora előtt. A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek elérése hosszú idő után, nem elegendő az amszterdami rajongóknak. Bár a második hely jelenleg biztosított, az Ajaxnak szükségesebb a három pont megszerzése.

március 31., vasárnap

Spanyolországban, a La Liga is tartogat látnivalót. A Barcelona - Espanyol katalán derbire kerül sor szombaton. Míg a Barcelona a bajnokság kényelmes éllovasa, az ellenfél csak a 13. a tabellán és amennyiben kikapnak, még ez a hely is veszélyeztetett. 25%-os élő nyereménynövelő vár a mérkőzésre.
Olaszországban, a Serie A is folytatódik. A Roma - Napoli mérkőzés a forduló legérdekesebb meccsének ígérkezik. A nápolyiak a bajnokság második csapata 15 pont lemaradással a Juventustól és hét pont előnnyel az Inter Milanóval szemben. A fővárosiaknak nagy szükségük van mind a három pontra, mivel az 5. helyen állnak és a Bajnokok Ligájába való feljutást biztosító negyedik helytől négy pont választja jelenleg el.

A teniszrajongók a Miamiban zajló ATP és WTA rangos tornáinak befejező szakaszait követhetik a héten. A két verseny egyben az utolsó állomás a salakszezon rajtja előtt.

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.03.26. (12:58).