Izgalmas Sao Paulo - Flamengo brazil focirangadó vár ránk vasárnap.

A házigazda Sao Paulo csak a negyedik helyezett a brazil bajnokságban, de győzelem esetén egyenlíti a második helyen álló ellenfelének pontszámait. A Copa Libertadores sem marad alul, hiszen olyan összecsapások vannak az e heti programban, mint a River Plate - Gremio és Boca Juniors - Palmeiras.

Európában a napokban az angol EFL Kupa tartogat néhány érdekes mérkőzést a rajongók számára, és pénteken a Ligue 1 első két csapata, a Paris Saint-Germain és a Lille mérik össze erejüket. 

A teniszkedvelők az idény utolsó Masters-torna eseményeit láthatják Párizsból, ahol nagy harc fog lezajlani Novak Djokovic és Rafael Nadal között a világranglista első helyéért. A kosárlabdakedvelők Atlanta Hawks - Miami Heat összecsapásra készülnek, a dartskedvelők figyelmét pedig a World Series of Darts köti majd le péntektől vasárnapig.

Kiemelt események:

október 31., szerda

november 01., csütörtök

november 02., péntek

november 04., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.30. (11:46).