Már javában zajlik a UK Championship Yorkban, és a hét utolsó napján sor kerül az új bajnok megkoronázására. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

A híres Barbican Centre ad a versenynek otthont, amelyet a tavaly Ronnie O'Sullivan nyert. A Rakéta az emlékezetes döntőben Shaun Murphyt győzte le. Minden bizonnyal, a rangos torna végső szakaszainak közeledtével, az idén is egyre látványosabb összecsapásokra várhatnak a rajongók. Különösebben érdekeltek lehetnek viszont a sportfogadók a múlt héten elkezdődött EHF kézilabda-Európa-bajnokság iránt, hiszen a fogadás mellett, szurkolhatnak is a magyar válogatottnak a Franciaországban zajló meccsek alkalmával.

A focirajongóknak sem kell szomorkodniuk, mert rájuk is érdekes események várnak a héten. A Ligue 1-ben például, a múlt héten első alkalommal pontokat vesztő PSG a Strasbourg otthonában próbálja igazítani a mulasztást. A nagyobb rangadó viszont az olasz Serie A-ban lesz látható, ahol az éllovas Juventus a második helyezett Intert fogadja. A nagy pontkülönbség ellenére, szikrázó összecsapás várható mert versenyszellemet nem a pontszerzés fűti. A spanyol bajnokság sem maradhat alul, Barcelona városának csapatai, az Espanyol és az FC Barcelona néznek egymással szembe a katalán város rangadóján.

Mindezeken kívül, a tengerentúlról az NBA és az NHL mérkőzések megszokott izgalmai is várnak a rajongókra. A Stanley Kupa 2018-s döntőseinek, a Capitals és Golden Knights szerdai összecsapása külön csemegének számít.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.12.03. (12:30).