Emlékezvén a tavalyi ifjúsági világbajnokságon játszott elődöntőjükre, a Carlos Alcaraz - Sebastian Baez első fordulós összecsapás sokat ígér, viszont elemezve az elmúlt hetek eseményeit, nem nagyon képzelhető el egy meglepetésszerű kimenetel.

Carlos Alcaraz (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

A szezon első felében remekül teljesítő Carlosnak (ATP 4.) a kemény borításra való visszatérése nem volt a legfényesebb, de még így is egy első meccses montreali búcsú után elkapott egy negyeddöntőt Cincinnatiban. Bár a salakon idén eredményesebb volt, nem kell elfelejteni, hogy pályafutásának első Masters bajnoki címét Miamiban szerezte áprilisban kemény borításon. A tizenkilenc éves srác ezen a típusú játékfelületen 14/4-es eredményességi mérleggel rendelkezik jelen pillanatban. Nyitókörös ellenfelének mintha a salakba ragadtak volna lábai, mivel ő csak öt meccset nyert és tízet veszített 2022-ben a kemény borításokon.

Sebastian (ATP 37.) hat Challenger-tornát nyert a tavaly salakon és idén sikerült első ATP bajnoki címét is megszereznie Estorilban ugyancsak a lassú borításon. A gyorsabb típusú játékfelületeken viszont még nem sikerült bizonyítania és az ezekre való visszatérése óta minden meccsét elveszítette. Azt azért meg kell jegyezni, hogy Sebastian Kordától (Washingtonban), Nick Kyrgiostól (Montrealban) és Taylor Fritztől (Cincinnatiban) még az élvonal is kikaphat. Az oddsok azt mutatják, hogy a huszonegy éves argentin játékos valószínűleg nem New Yorkban fogja megszakítani a vereségsorozatát, sőt úgy, ahogy a milánói Next Gen ATP Finals-mérkőzésükön történt, Alcaraz ismét szettvesztesség nélkül győzhet.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

augusztus 30., kedd

Tipp Fogadás szettre 0-3 @ 1.34

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.30., 06:55.