Az amerikai Grand Slam 2015-ös magyar junior bajnoka a második New York-i felnőtt főtáblás szereplésén túllépne az első ellenfelén, Nuria Párrizas Díazon.

Gálfi Dalma (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Miután június végén a Wimbledonon jegyezte felnőtt pályafutásának első rangos meccsgyőzelmét, Dalmi (WTA 91.) csak egy alacsonyabb szintű eseményen és a budapesti WTA-tornán vett részt salakon, így nem volt felkészülő kemény pályás meccsekben része. Bár ez aggasztó lehet, mégis idei mérlege ezen a típusú játékfelületen tizenhárom megnyert és hét elveszített mérkőzés. Spanyol ellenfele többet szerepelt hasonló borításokon, de ő tizenegy meccset nyert meg és tizenkettőt veszített el.

Mégis, Nuriának (WTA 62.) előnye származhat abból, hogy a füves idény után, úgy Torontoban, mint Cincinnatiban is a selejtezőkből a főtáblára jutott, Granbyban pedig két mérkőzést nyert mielőtt a San Joseban és Granbyban nemrég bajnoki címet szerző Daria Kasatkina búcsúztatta a negyeddöntőben. Párrizas Díaz is a tavaly indult először az idény utolsó Grand Slamén, de ő is akkor az első meccsén elbukott.

augusztus 29., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Galfi, Dalma +5.5 @ 1.33

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.29., 06:54.