Negyedik főtáblás szereplésén Cori Gauff eddigi legjobb eredményét jegyzi az amerikai Grand Slamen a nyolcaddöntőbe jutásával és reális esélye van ezt a szakaszt is túllépni.

Cori Gauff (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

A tizennyolc éves amerikai játékos (WTA 12.) szettvesztesség nélkül nyerte az első három New York-i meccsét, az előző fordulóban honfitársát, Madison Keyst a vártnál talán könnyebben 6-2, 6-3-ra verte. A felvezető kemény pályás tornákon két negyeddöntőt ért el (San Joseban és Torontoban), de a rangos tengerentúli eseményen nagyon határozottnak látszik. Azt még lehet vitatni, hogy mennyit lesz képes előre menetelni, de a nyolcaddöntőt egy olyan játékos ellen pipálhatja ki, akit idén Miamiban, hasonló borításon 7-6, 7-5-re verte az eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásukon. Szintén legjobb US Open-teljesítményének örvendhet idén Shuai Zhang is, miután három alkalommal bukott el a harmadik fordulóban.

A harminchárom éves kínai játékos (WTA 36.) is két negyeddöntőt ért el a felvezető tornákon (Cincinnatiban és Clevelandban) és New Yorkban ő sem veszített eddig játszmát. Nem volt a legszínvonalasabb ellenállásban része, talán a legnevesebb legyőzöttje Jil Teichmann volt az első fordulóban. Az oddsok nagy favoritnak mutatják Corit, de nem kell leírni Shuait, mert míg az amerikai egy tornát nyert karrierjében kemény borításon (Linzben 2019-ben) a kínai játékos három WTA-bajnoki címmel rendelkezik, amelyekből az egyiket az idén szerezte Lyonban.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

szeptember 04., vasárnap

Tipp Játék hendikeppel Shuai Zhang +5.5 @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.03., 16:44.