Danielle Collinsnak szürke emlékei lehetnek a Naomi Osaka elleni összecsapásairól, mivel a japán játékos már háromszor is leütötte a pályáról.

Nem lesz könnyű Daniellenek (WTA 19.) megváltoztatnia a forgatókönyvet a New York-i Grand Slamen még akkor sem ha Naomi (WTA 44.) mély hullámvölgyben van, mivel ő is hasonló vizeken evez. Mindkét játékos legutóbb márciusban, Miamiban nyertek egymás utáni meccseket és akkor Collinsot éppen Osaka állította meg 6-2, 6-1-es győzelemmel a negyeddöntőben. Az azelőtti mérkőzéseik is hasonló kemény borításon zajlottak és hasonlóan egyoldalúak voltak, 2019-ben Indian Wellsben 6-4, 6-2-re, 2018-ban Pekingben pedig 6-1, 6-0-ra nyert a volt világelső.

A hazai közönség segíthet Daniellenek, de az amerikai játékosról még tudni kell, hogy egy felvezető tornán sem indult, ami tovább ronthat esélyein, főleg egy olyan ellenféllel szemben, aki kétszer nyerte a tornát (2020-ban és 2018-ban). Naomi is csupán egy mérkőzést tudott megnyerni San Joseban a kemény borításra való visszatérése óta, de ebben a ködös helyzetképben is kimagasló favorit a továbbjutásra.

Ne feledd, hogy az Unibetnél a rangos esemény első hetében 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forintos fogadás bajnokságon is.

augusztus 31., szerda

Tipp Játék hendikeppel Osaka, Naomi -2.5 @ 1.85

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.30., 06:44.