A tizenkilenc éves Leylah Annie Fernandez pályafutásának legjobb Grand Slam-tornáját játssza New Yorkban. Miután verte a tavalyi bajnokot, Naomi Osaka-t, ragyogó győzelmet aratott a 2016-os bajnok, Angelique Kerber ellen is.

A kanadai lány (WTA 73.) úgy a japán, mint a német volt világelső ellen is szetthátrányból fordított úgy, hogy ezeknek a meccseknek a második szettjeit tie-breakekben nyerte. Mindkét meccs két óránál többet tartott és nem csak fizikailag, de mentálisan is nagyon el lehet fáradni két ennyire kiélezett összecsapás után, még akkor is ha a lendülete most nagyon meggyőző. Leylah semmiképp nem engedheti meg magának, hogy lennebb engedjen a színvonalból, mivel első rangos negyeddöntőjében Elina Svitolinával (WTA 5.) fog megmérkőzni, aki nagyon éhezik már egy rangos sikerre. Annak ellenére, hogy már sok éve az élvonal stabil tagja, még sosem jutott el Grand Slam-torna döntőjében. A US Openen a legutóbbi szereplésén (2019) az elődöntőig menetelt.

Svitolina lehet Fernandez eddigi legacélosabb ellenfele, ugyanis nemrég hasonló borításon az Olimpiai játékokon bronzérmet, Chicagoban pedig bajnoki címet szerzett. Jelen pillanatban a huszonhat éves ukrán játékos kilenc egymás után megnyert meccsnél tart. New Yorkban még nem veszített játszmát, a nyolcaddöntőben a felépülése után még formáját kereső Simona Halepet verte. Leylah és Elina eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzése a tavaly zajlott Monterreyben ugyancsak kemény borításon és akkor az ukrán 6-4, 7-5-re nyert. Az viszont nyilvánvaló, hogy kanadai lány sokat fejlődött azóta.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán is.

Tipp

Szett hendikeppel: Leylah Annie Fernandez +1.5: 1.74

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 2.07
Fogadás szettre 2-1 @ 4.10
Fogadás szettre 0-2 @ 5.25
Fogadás szettre 1-2 @ 6.40
Játék hendikeppel Svitolina, Elina -4.5 @ 2.16
Játék hendikeppel Fernandez, Leylah Annie +4.5 @ 1.68
Játék hendikeppel Fernandez, Leylah Annie -1.5 @ 3.45
Játék hendikeppel Svitolina, Elina -6.5 @ 4.10
Játékok száma Alatt 20.5 @ 1.97
Játékok száma Felett 20.5 @ 1.82
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.50
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.55

További kiemelt mérkőzések

Fogadj a US Openre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.09.07. (06:35)