Papírformát igazoló bemutatkozása után, Leylah Annie Fernandeznek az idény második kemény pályás időszakának egyik legjobb játékosával, Liudmila Samsonovával kell összemérnie erejét.

A tavalyi döntős a Roland Garros-negyeddöntője után, a kemény pályákra való visszatérésig nem játszott és a tengerentúli felvezető tornákon elért eredményei nem az elvártakra sikerültek. A kanadai játékos (WTA 14.) Torontoban egy kört ment előre, de Cincinnatiban már az első meccsén búcsúztatták. New Yorkban viszont magabiztosabban kezdett és 6-3, 6-4-re verte Oceane Dodint, mégis nagy kihívás előtt áll a New York-i Grand Slam második fordulójában.

Samsonova (WTA 35.) a füves idény vége óta nem kapott ki és jelen pillanatban tizenegy egymás után megnyert kemény pályás meccsnél tart. Bajnoki címeket gyűjtött be Washingtonban és Clevelandban, majd az amerikai rangos tornát 6-3, 6-1-es győzelemmel kezdte Sara Bejlek ellen. Talán eljött az ideje annak, hogy Liudmila a Grand Slam szinten is bizonyítson, mivel eddigi legjobb eredménye a rangos tornákon a 2021-es Wimbledon negyedik fordulójának elérése volt. Az idei Australian Openen a második fordulóban, a Roland Garroson pedig az első körben búcsúzott, de New Yorkban összeköthet jónéhány győzelmet.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

augusztus 31., szerda

Tipp Játék hendikeppel Samsonova, Liudmila -2.5 @ 1.85

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.31., 06:30.