Megjöhet a 2012-es bajnok Andy Murray kitartásának a gyümölcse az amerikai Grand Slam harmadik fordulójában, ahol Matteo Berrettinivel veszi fel a harcot.

Andy Murray (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

A tíz évvel ezelőtti győztes brit játékos (ATP 51.) már 2017 óta nem jutott rangos torna nyolcaddöntőjébe és az oddsok szerint ezúttal sem fog, de nem kell egyből leírni. Bár a felvezető tornákon csak egy meccset nyert, Cincinnatiban szettet tudott elvenni Cameron Norrietól, ami jelen pillanatban nem kis dolog. New Yorkban az első két fordulóban igazolta, hogy még van fény az alagút végén, mivel szettvesztesség nélkül verte a tehetséges Francisco Cerundolot, majd szetthátrányba kerülve, tarolva fordított Emilio Nava ellen. Elméletileg mindez még kevés lehet az élvonalú olasz ellenfelével szemben, de Berrettini nem volt meggyőző a kemény borításra való visszatérése óta.

Matteo (ATP 14.) úgy Montrealban, mint Cincinnatiben is az első meccsein elbukott és az amerikai rangos tornán is akadozott játéka. Szettvesztesség nélkül rajtolt Nicolas Jarry ellen, azonban két tie-breakre is szüksége volt, hogy szetthátrányból fordítani tudjon Hugo Grenier ellen. Az olasz játékos 2-1-re vezet az egymás elleni mérkőzéseken két füves borításon szerzett győzelemmel, de Andy nyerte az egyetlen hasonló kemény borításon zajlott összecsapásukat 2019-ben Pekingben. A brit teniszezőnek nehéz lehet borítani a papírformát, de a továbbjutás kapuján van egy kis rés, amit tapasztalatfölényével akár ki is használhat.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

szeptember 02., péntek

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.55

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.02., 06:36.