Eddigi két egymás elleni összecsapáson Stefanos Tsitsipas még játszmát sem tudott elvenni Milos Raonic elől, viszont ezúttal a kanadai játékos lehet az, aki a rövidebbet húzza.

Stefanos Tsitsipas 043
Stefanos Tsitsipas 2020-ban az Australian Openen és Cincinnatiban kapott ki Milos Raonictól. (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

A Torontoban és Cincinnatiban zajlott Masterseken való korai búcsúi nem tehettek valami jót a huszonöt éves Stefanos (ATP 7.) önbizalmának azután, hogy Los Cabosban egyetlen idei bajnoki címét nyerte meg a kemény borításra való visszatérésének alkalmával. Bár az év elején döntőt játszott az Australian Openen, további eredményei a kemény borításokon nem az elvártak voltak, ezért nincs éppen az élén a tornagyőzelemre legesélyesebb játékosoknak (34.00). Az sem növeli esélyeit, hogy az amerikai Grand Slam a legeredménytelenebb rangos tornája, ugyanis New Yorkban még nem jutott túl a harmadik fordulón. Mindezek ellenére, az első fordulón átmehet, mivel Raonic messze van legjobb formájától.

Látszik a közel két éves kihagyás

Három tornán játszott a júniusi visszatérése óta a harminckét éves kanadai játékos (ATP 339.) és csak Torontoban nyert két meccset. A közel két év kihagyásnak nyilván nyomai vannak még játékán, de mivel a kanadai Mastersen le tudta győzni a top10-es Frances Tiafoet és a top100-as Taro Danielt is, lehetnek reményei, hogy a továbbiakban újra sikeres lesz. Neki sem US Open volt a legeredményesebb Grand Slamje, ez az egyetlen rangos esemény ahol pályafutása során nem jutott legalább a negyeddöntőbe annak ellenére, hogy négyszer volt már nyolcaddöntős. Még a Roland Garroson is jobban teljesített, ahol 2014-.ben az utolsó nyolc közé menetelt. Logikusan nézve, nyilván a második eséllyel indul még akkor is ha Tsitsipas nincs csúcsformában, azonban szettet/szetteket nyerhet ezen a mérkőzésen.

augusztus 29., kedd

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.52

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 augusztus 25. 10:35 UTC.