Kilenc esztendőn keresztül Pablo Carreno Bustát ott verte Dominic Thiem ahol érte, viszont most úgy látszik, hogy eljött a változás ideje.

Pablo Carreno Busta (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Számításba véve az eddigi hivatalos és bemutató jellegű összecsapásaikat is, az osztrák játékos kategorikus 9-1-es vezetést birtokol, de a spanyol ellenfele sokkal jobb játékformában van jelen pillanatban. Pablo (ATP 15.) nemrég Montrealban megszerezte első Masters bajnoki címét és ez a bravúrja mindenképp ellensúlyozza majd mentális szempontból azt az esetleges hátrányt, ami az egymás elleni mérlegből eredne. Az önbizalmát szintén növelheti az is, hogy a New York-i Grand Slamen 2017-ben és 2020-ban is elődöntős volt.

Dominic (ATP 211.) roppant nehéz kihívás előtt áll, mivel felépülése óta nem igazán találja azt a régi játékát, amivel két évvel ezelőtt nyerte az amerikai rangos tornát. Nagyon keveset játszott idén a kemény borításon, mérlege csupán két megnyert és egy elveszített mérkőzés, és azt a két meccsgyőzelmét is a US Open előtti Winston-Salemben rendezett tornán szerezte. Ilyen körülmények között, az öt szettes formátum is a spanyol malmára hajtja a vizet és valószínűleg kihasználja az adott alkalmat, hogy legyőzze az osztrák játékost.

augusztus 29., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Carreno Busta, Pablo -5.5 @ 1.78

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.29., 06:42.