Sok minden történhet egy év alatt és ezt Emma Raducanu nagyon jól tudja. A tavalyi Wimbledon volt az az ugródeszka amelynek segítségével Amerikában Grand Slam-bajnokká vált. 

A brit US Open-győztes pályafutásának első meccsét játszhatta a Centre Court nemes gyepén. Annak ellenére, hogy sérülés miatt a felvezető tornákon egy teljes mérkőzést sem tudott lejátszani, két szettben sikerült vernie azt az Alison Van Uytvanckot, aki két kisebb bajnoki címet szerzett az idei füves idényben. Emma (WTA 11.) következő ellenfele is jó formát mutat idén a leggyorsabb borításon. Caroline Garcia (WTA 55.) a Bad Homburg-i WTA-tornát nyerte pár nappal ezelőtt. A francia játékos a Wimbledont viszont a vártnál nehezebben kezdte a 204. helyen álló Yuriko Lily Miyazaki ellen, akit csak a döntő szett tie-breakjében tudott búcsúztatni.

Míg Emma a legelső Wimbledon-szereplésén a tavaly a negyedik fordulóig jutott, Caroline nyolc próbálkozásból csak 2017-ben érte el a negyedik kört. Azt sem kell viszont elfelejteni, hogy Garcia három füves WTA tornagyőzelmet szerzett pályafutása során (Mallorca 2016, Nottingham 2019 és Bad Homburg 2022). A két játékos idén az Indian Wells-i kemény borításon találkozott először és akkor Emma 6-1, 3-6, 6-1-re győzött.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán.

június 29., szerda

Tipp Mérkőzés nyertese Raducanu, Emma @ 1.60

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.29., 06:12.