Az év első hónapjaiban zajlott Australian Openes, majd Indian Wells-i mérkőzéseik után, a francia és a kanadai játékos a londoni Grand Slam második fordulójában is találkozik egymással.

Caroline Garcia 018
Caroline Garcia Bad Homburgban, Nottinghamben és Mallorcában nyert füves tornát. (Fotó: Mai Groves / Shutterstock.com)

A kétszeres nyolcaddöntős Caroline (WTA 5.) a gyepen hatalmas rutinfölénnyel rendelkezik, három WTA bajnoki címet gyűjtött be a szálas borításon, míg ellenfele az idei füves idényig csupán két meccset nyert az évek során ezen a típusú játékfelületen. A huszonkilenc éves Garcia két negyeddöntőt játszott a felvezető tornákon (Berlinben és Eastbourneben), a húsz éves Fernandez (WTA 95.) viszont egy Bad Homburgban megnyert meccsel be kellett érnie.

A londoni rangos esemény első fordulójában a francia játékos két sima játszmában verte Katie Volynetset, a kanadai Leylah három szettet küzdött mielőtt megszerezte karrierjének első Wimbledon-főtáblás győzelmét Kateryna Baindl ellen. Garcia és Fernandez is legjobb Grand Slam-eredményét a US Openen érte el, a francia játékos a tavaly elődöntős, a kanadai 2021-ben döntős volt New Yorkban, de ha kemény borításon Leylah nem tudta legyőzni Carolinet két próbálkozásból, akkor gyepen való továbbjutásának még kisebb a valószínűsége.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán és emellett 25 százalékos nyereménynövelővel is fogadhatsz a londoni összecsapásokra.

július 06., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Garcia, Caroline -3.5 @ 1.85

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 5. 6:55 UTC.