A három magyar játékos ma nekivág a londoni Grand Slam rögös selejtezőinek. Szürke játékformáik ellenére, a rangos esemény presztízse talán megihleti szerepléseiket és sikerül majd venniük az akadályokat.

Bondár Anna (WTA 185.) a bukmékerek szerint esélyesebb a grúz Ekaterine Gorgodzénél (WTA 150.), de azt tudni kell, hogy Anna már tavaly július óta nem nyert WTA-szintű meccset. Ellenfele sem ért el hangzatos eredményeket az idén, de legalább két ITF-tornán elődöntőt játszott.
Stollár Fanny (WTA 229.) 2019-ben összesen csak két meccset nyert és kérdéses továbbjutása Nao Hibino (WTA 117.) ellen. Mégis, a japánnak sem voltak kimagasló eredményei, ezért nem reménytelen kihívás előtt áll a magyar szőkeség sem.
Talán a legesélyesebb Babos Tímea (WTA 124.), akinek sikerült a döntőig menetelnie a múlt heti ITF Ilkley tornán. Neves ellenfelet kapott, hiszen Sabine Lisicki (WTA 283.) a 2013-as Wimbledon döntőjét játszotta, de azóta már csak árnyéka önmagának. Az idén csak egy meccset nyert, azt is a mallorcai verseny selejtezőiben.

Vannak még ismerős nevek a tabellán, akik szintén a főtábláért küzdenek, mint például Irina Begu, Shuai Peng, Johanna Larsson vagy épp Olga Danilovic.

Kiemelt mérkőzések:

Fogadj itt a selejtezőkre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.25. (08:51).