A fővárosi torna második játéknapján néz szembe egymással Babos Tímea és Bondár Anna.

Bondár Anna 004
A Wimbledonon Bondár Annának sikerült egy szettet elcsípnie a volt US Open-bajnok Bianca Andreescu elől. (Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)

A 2017-es bajnok Babos idén több ITF-tornagyőzelmet is begyűjtött és harminc évesen reménykedik egyéni karrierjének felívelésében, miután a 191. helyen találja magát a világranglistán. Mostanság az alacsonyabb színtű eseményeken indul, ebben az évben csak Rabatban sikerült még WTA-főtáblás meccseket játszania. Ennek ellenére, mérlege 28 győzelemből és 6 vereségből áll, ami sokkal jobb a magasabban helyezett honfitársáénál. A már öt meccses vereségsorozatnál tartó Bondár (WTA 144.) legutóbb a májusban, a római salakon tudott ellenfelet verni és az ő idei mérlege 10 megnyert és 16 elveszített meccsből tevődik össze.

Ez viszont megtévesztő lehet, mert a huszonhat éves játékos rangosabb eseményeken vett részt és acélosabb ellenállásban volt része. Az említett, római 1000-es kategóriájú tornán nyert csak két egymás utáni WTA-meccset 2023-ban, az egyik legyőzöttje a volt világelső, Karolina Pliskova volt. Bár Anna mélyponton van, talán ez a bravúrja elegendő is ahhoz, hogy esélyesebbnek mutassák az oddsok a jóval rutinosabb Babosnál.

július 18., kedd

Tipp Játék hendikeppel Bondar, Anna -3.5 @ 1.79

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 18. 5:11 UTC.