Shelby Rogerset elég esélytelennek tartják a bukmékerek Aryna Sabalenkával szemben, annak ellenére, hogy a kemény borításra való visszatérés óta az amerikai játékos teljesített jobban.

Shelby Rogers (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)

Ha már Shelby (WTA 30.) honfitársának, John Isner döntő játszmás győzelmével kettő feletti oddsos tippünk zöldült, akkor miért ne próbálnánk meg fokozni a nyerési lehetőséget egy hármas oddsal? Tétünknek háromszorosát zsebelhetjük be ha Rogers borítaná a papírformát Sabalenka ellen. Visszatérve a kemény borításra, az amerikai játékos döntőt játszott San Joseban úgy, hogy a menetelése során két játszmában tudta verni Bianca Andreescut, Maria Sakkarit, Amanda Anisimovát és Veronika Kudermetovát is. A finálét három játszmában bukta Daria Kasatkina ellen, de jó formáját áthozta Cincinnatiban is, ahol ugyancsak két felvonásban verte Sofia Kenint, majd Amanda Anisimován ezúttal játék nélkül jutott túl.

Aryna (WTA 7.) idei gyengébb kemény pályás eredményei folytatódtak a füves idény után is (9/9-es a 2022-es mérlege). A kemény borításra való visszatérése óta egy kört nyert San Joseban, Torontoban és most Cincinnatiban is. Az is igaz, hogy San Joseban az utólagos bajnok, Daria Kasatkina, Torontoban pedig a jó formában lévő Cori Gauff verte. Ettől függetlenül, többet vártunk tőle a tengerentúlon. Az e heti ohiói tornán Anna Kalinskaya 3-6, 1-4-nél visszalépett, így a fehérorosz játékos másodjára játszhat Rogers ellen, akit az idei füves idényben 2-0-ás szettarányban győzött le Hollandiában.

Augusztus 19., Péntek

03.30  Aryna Sabalenka - Shelby Rogers  1.40  3.00

Tipp Mérkőzés nyertese: Shelby Rogers @ 3.00

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.18., 07:24.