Még csak egy hét van a US Open rajtjáig, de úgy tűnik, hogy Caroline Garcia és Linda Fruhvirtova még nem találják jó formájukat a kemény borításon.

Caroline Garcia 018
Caroline Garcia 2022-ben az idényzáró vb-n kívül Cincinnatiban is bajnoki címet nyert kemény borításon. (Fotó: Mai Groves / Shutterstock.com)

A tavaly többek között a WTA Finalsot is hasonló típusú felületen nyerő huszonkilenc éves francia játékos (WTA 7.) a harmadik körös Wimbledon-búcsúja után sorra bukta el nyitómeccseit Washingtonban, Montrealban és Cincinnatiban. Idei eredményessége messze elmaradni látszik a tavalyitól, hiszen míg 2022-ben négy WTA bajnoki címet gyűjtött be, 2023-ban be kellett mostanáig érnie két kemény pályás döntővel, amiket Lyonban és Monterreyben játszott.

Fruhvirtova főtáblán két hónapja nyert legutóbb meccset

Még Garcianál is mélyebb hullámvölgyben van a tizennyolc éves csehországi ellenfele (WTA 55.). Idei mérkőzéseinek kétharmadát elveszítette (12/18 az évi összmérlege) és a kemény borításokon sem volt jobb (6/9). Mutatói meglepők, mivel a tavaly berobbanni látszott és Chennaiban, hasonló kemény borításon megszerezte első WTA bajnoki címét. Június óta viszont Linda még a meccsgyőzelem ízét sem érezte WTA-torna főtábláján és mivel Caroline is nagyon sikeréhes lehet, valószínűleg nem Clevelandban szakad meg a csehországi szőkeség vereségsorozata.

augusztus 21., hétfő

Tipp Fogadás szettre 2-0 @ 1.52

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 augusztus 21. 4:46 UTC.