Petra Kvitova és Irina Begu összecsapásai egyirányúak voltak a szentpétervári mérkőzésükig, amikor a román játékos nagyon meggyőzően borította a papírformát. Petra vissza tudja állítani a megszakadt győzelmi sorozatot vagy Irina ismét elkapja ellenfelét?

Petra Kvitova (Fotó: Matchfotos.de / Shutterstock.com)

Annál nagyobb volt az oroszországi meglepetés, hogy az addigi meccsükig ötször találkoztak és Begu csupán egyetlen egy szettet nyert összesen ezeken, mégis Szentpéterváron 6-4, 6-0-ra búcsúztatta a cseh kétszeres Grand Slam-bajnokot. Petra (WTA 21.) egyáltalán nem volt meggyőző idén, csak a múlt héten Dubaiban kötött össze egymás utáni győzelmeket, ahol a negyeddöntőig menetelt és még meccslabdája is volt az utólagos bajnok, Jelena Ostapenko ellen. Irina (WTA 55.) jobban kezdte az évet, a Melbourne-i Summer Set 2 tornán negyeddöntőzött, majd Szentpéterváron az elődöntőig menetelt.

Kvitova múlt heti Dubai-i menetelése (amely Aryna Sabalenka elleni győzelmet is tartalmaz) nyilván mutat javulást és az oddsok ismét nagy esélyesnek mutatják, főleg hogy Begu ugyanott már az első meccsén kikapott. Ennek ellenére, azt is meg kell említeni, hogy Dubaiban a román játékos három játszmát küzdött az a Dayana Yastremska ellen, aki Clara Tausont és Barbora Krejcikovát is verte és a negyeddöntőig jutott el. Valószínű, hogy a címvédő Kvitova most jobban odafigyel, de akkor is ellenfele szorossá teheti összecsapásukat.

február 21., hétfő

Tipp: Játék hendikeppel Begu, Irina-Camelia +5.5 @ 1.40

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.02.21., 07:15.