Sem Caroline Garcia, sem Camila Giorgi nem mutatott még kiemelkedő teljesítményt idén, így a franciaországi összecsapásuk bármelyik irányba dőlhet.

Caroline Garcia (Fotó: Romain Biard/shutterstock.com)

Az otthoni pályán játszó Garcia (WTA 74.) Sydneyben a negyeddöntőig sikerült eljutnia, de a következő öt meccséből már csak egyet tudott megnyerni. Azt viszont ki kell emelni, hogy az említett ausztrál tornán való szereplését az a Jessica Pegula elleni győzelemmel kezdte, aki az Australian Openen az utolsó nyolc közé jutott. A múlt heti tornán Dohában már a második meccsén kikapott, de az elsőn Simona Halepet verte, aki ellen még akkor is nehéz győzni ha nincsen éppen csúcsformában. Giorgi (WTA 29.) csupán három eseményen indult idén, az Australian Openen a harmadik körig bírta, majd Szentpéterváron és Dubaiban első mérkőzésein búcsúzni kényszerült.

Caroline és Giorgi már hat éve nem játszottak egymás ellen, a jelenlegi mérleg 2-1 a francia játékos javára úgy, hogy mindkét győzelmét a nemzeti színekben szerezte a Billie Jean King Kupában. Az olasz egyetlen sikerét Tokióban szerezte 2015-ben szintén kemény borításon. Garcia a pályafutása alatt többször volt tornagyőztes ellenfelénél (7-3), de a legutóbbit 2019-ben nyerte. Ezzel szemben, Giorgi a tavaly legértékesebb bajnoki címét gyűjtötte be Montrealban. Talán ezért is az oddsok az olasz játékost mutatják esélyesebbnek. Mégis, az idénykezdéseiket összehasonlítva, nem elképzelhetetlen az, hogy Garcia borítani tudja a papírformát.

március 01., kedd

Mérkőzés nyertese Garcia, Caroline @ 2.63
Szett hendikeppel Garcia, Caroline +1.5 @ 1.64

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.01., 07:35.