Az olaszországi tornán a 20 éves magyar játékos a veszítés szomorúságától, a nagy győzelem öröméig mindent átélhetett, és még mindig versenyben van. Az utolsó nyolc közé jutásért a spanyol Paula Badosa Gibert lesz ellenfele.

július 25., csütörtök

Fanny (WTA 224.) a selejtezők második fordulójában kapott ki, de szerencsés vesztesként a volt Roland Garros-döntős Sara Erranival csaphatott össze a főtáblán. Egy fordulatos meccs után, a magyar lány 6-1, 3-6, 6-4-re nyert. Bár meg kell hagyni, hogy az olasz játékos mostani gyenge játékformája sokban közrejátszott Stollár továbbjutásában, mégis önbizalmilag sokat számíthat a bravúr. Erre nagy szüksége is van, mivel idén ez volt első WTA-torna főtábláján megnyert mérkőzése. Majd elválik, hogyha a palermói menetelése fordulópont lesz az idei szezonjában vagy sem.
Paula (WTA 119.), a 21 éves nyolcaddöntős ellenfele bár nem vonzotta magára a reflektorfényt és nem kavart sok port ő sem WTA-tornák főtábláin, egy szép kétszettes győzelemmel kezdte a versenyt Pauline Parmentier ellen. Fanny és Badosa egyetlen egymás elleni mérkőzésüket az idén Hertogenboschban játszották és a spanyol elég simán jutott tovább (6-4, 6-2). Bár Fanny nem az első eséllyel rendelkezik az összecsapáson, nem áll egy megoldhatatlan kihívás előtt.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.07.24. (11:08).