Naomi Osaka (WTA  4.) egy vártnál gyengébb, nyolcaddöntőig tartó US Open-menetelés után, új erőre kapott a keleti tornákon. Nyerte az osakai versenyt és most negyeddöntős Pekingben. Az igazi megmérettetés viszont csak ezután következik, mivel Bianca Andreescu (WTA 6.) növelni szeretné a 16 egymás utáni meccsgyőzelemből álló sorozatát.

október 04., péntek

A japán játékos lassan visszaszerezheti jó játékának folytonosságát, mivel a US Open óta hét mérkőzésen nem veszített egy játszmát sem. Bár az tény, hogy a két ázsiai tornán nem szaladt össze eddig hozzá hasonló kaliberű játékosokkal, de Osakában Elise Mertenset 6-4, 6-1-re verte, és a pekingi torna nyolcaddöntőjében 6-4, 6-0-ra győzte le azt az Alison Riske-t, aki döntőt játszott nemrég Wuhanban. Tehát mondható, hogy nem csak rutinmunkát végzett Naomi.
A címben említett palotáról csak annyit, hogy állítólag 6.9 millió dollárért vásárolta nemrég Nick Jonastól.

A szinte legyőzhetetlen formában lévő Andreescu még sosem játszott ellene, de bevallása szerint már azóta várta az alkalmat, amióta Naomi a US Openen és az Australian Openen sikeres volt. A kanadai játékos lehet, hogy elfelejtett veszíteni, de ez az összecsapás hatalmas erőpróbának ígérkezik. Az kijelenthető, hogy a fiatal generáció teniszparádéjára várhatunk.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt az összecsapásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.04. (09:33).

További kiemelt teniszmeccsek

október 04., péntek