Kétszer is összecsapott már Nao Hibino Tereza Martincovával és a csehországi játékos egy szettben sem nyert négy gémnél többet.

Nao Hibino 005
Nao Hibino áprilisban ITF-tornát nyert Kashiwában kemény játékfelületen. (Fotó: Mai Groves/Shutterstock.com)

Sok idő eltelt azonban ezektől az összecsapásoktól, hiszen a 2015-ös US Openen és 2016-ban Tokióban a prágaihoz hasonló kemény borításon zajlottak. Mégsem kell teljesen figyelmen kívül hagyni ezeket a mérkőzéseiket, mivel egyikük sem jutott időközben az élvonalba. Mindketten huszonnyolc évesek és a top100-on kívül találják magukat a világranglistán. Míg Hibono (WTA 136.) kétszeres WTA-bajnok (Hiroshima - 2019, Taskent - 2015 - hasonló kemény borításokon), Martincova (WTA 109.) egyéniben nem volt még tornagyőztes.

A japán játékos szerencsés vesztesként került a főtáblára, ahol Sara Erranit (WTA 119.) három, Viktoria Hruncakovát (WTA 117.) pedig két szettben búcsúztatta. A hazaiak képviselője egyenesen a főtáblán kezdett, ahol úgy Gabriela Knutson (WTA 240.), mint Yue Yuan (WTA 116.) ellen döntő felvonásokban jutott tovább. Nao idei kemény pályás mérlege 18/11, a Terezáé pedig 10/10, mégis a bukmékerek oddsai az utóbbit mutatják esélyesebbnek a továbbjutásra. Mi azonban most nem osztjuk véleményüket és tippünket a hideg statisztikai adatokra alapozzuk, mivel egyik játékos sem remekelt az utóbbi időben.

augusztus 04., péntek

Tipp Játék hendikeppel Hibino, Nao +3.5 @ 1.68

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 augusztus 4. 5:20 UTC.