A kemény borításokon idén nem túl fényesen szereplő Magda Linette negyeddöntős lehet a cseh fővárosban ha igazolja a papírformát Viktoriya Tomova ellen.

Magda Linette (Fotó: Mai Groves/Shutterstock.com)

Pályafutása során a gyors játékfelületeken két WTA bajnoki címet is begyűjtő (New York 2019, Hua Hin 2020) Magda (WTA 68.) csupán öt meccset nyert és hetet veszített 2022-ben hasonló borításokon. Ennek ellenére, Prágában első meccsén neves ellenfelét, Elise Mertenset 6-3, 2-6, 6-2-re győzte le. A nyolcaddöntőben egy olyan játékos ellen készülhet, aki bár a salakon szokott inkább remekelni, idén a kemény borításon eredményesebb volt nála. Viktoriya Tomova (WTA 110.) kilenc meccset nyert és hetet veszített ezen a típusú játékfelületen 2022-ben és az első prágai meccsén Daria Snigurt két sima játszmában ejtette ki a versenyből.

Míg Linette először indult tornán a Wimbledon óta, Tomova a londoni rangos esemény után elődöntőzött egy alacsonyabb rangú salakos tornán Bastadban, majd a hamburgi lassú borításon első meccsén kikapott. Viktoriya aktívabb volt az utóbbi időben, de nem volt olyan rendkívüli teljesítménye, amely arra ösztönözne, hogy a bukmékerek által esélyesebbnek vélt lengyel játékos elbukására tippeljünk.

július 27., szerda

Tipp Játék hendikeppel Linette, Magda -3.5 @ 1.81

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.27., 07:41.