Karolina Pliskova mind a négy Amanda Anisimova ellen játszott mérkőzését megnyerte, de az amerikai játékos a favorit az ötödiken.

Karolina Pliskova (Fotó: jctabb / Shutterstock.com)

A dominanciája az eddigi összecsapásaikon oly nagy volt a csehországi volt világelsőnek (WTA 15.), hogy Amanda csupán egy játszmát tudott nyerni ezeken. Mind a négy meccsük hasonló kemény borításon zajlott és a tavaly is kétszer megmérkőztek. Ez a cseh vezetés nagy mentális előnyt jelenthet Pliskovának, de idén nem találja régi játékformáját és ezt az is bizonyítja, hogy több meccset veszített 2022-ben mint amennyit nyert (10/11). Kemény borításon egyetlen győzelme van és két veresége. Legutóbbi bajnoki címét 2020 elején Brisbaneben szerezte. Első San Joseban játszott meccsén három szettben vágott vissza annak a Katie Boulternek, aki őt a Wimbledon második fordulójában ejtette ki.

Anisimova (WTA 22.) is tizenegy meccset veszített idén, de háromszor annyit nyert (30) mint Karolina. Hasonló kemény borításon tornát nyert az év elején Melbourneben (Summer Set 2) és ezen a típusú játékfelületen 11/5 a jelenlegi mérlege. Ő is a Wimbledon után először indul tornán, a londoni gyepen a negyeddöntők szakaszáig jutott. San Joseban két játszmás győzelemmel rajtolt Ashlyn Krueger ellen és ahogyan kinéznek a dolgok nagy a valószínűsége annak, hogy nem ezzel az egy győzelemmel marad a tornán.

augusztus 03., szerda

Tipp Játék hendikeppel Amanda Anisimova -3.5 @ 1.77

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.03., 07:02.