Nagyon jól fizetnek a kézilabda döntetlenek, ezt bizonyítja fórumtársunk alább látható szelvénye is, mely kis tétre hozott nagy nyereményt.

"A délutánról megjátszott 4 spanyol bajnokiból 3 bejött, így 40 000 forint nyeremény már biztos volt a 2850 forint össztétre. Ekkor 120-130 000-et adtak volna a szelvényért, és 4 millió lett volna a maximálisan elérhető nyeremény további két döntetlennel. Hátra volt még az esti két német bajnoki" - írja Knapp szelvénye kapcsán a Sportfogadók Kocsmája topikban. Évek óta látjuk, hogy mennyire stresszes és izgulós fajta Knapp, szóval ezen a ponton, ahol pár ezer forintból nyerhetett volna 4 milliót, elaludt.

Felébredve látta, hogy a Ludwigshafen - Füchse mérkőzés lényegében eldőlt, már nem lesz döntetlen. A cashout funckió ekkor 80 000 forint körüli összeget ajánlott fel a szelvényért, úgy hogy volt még hátra az Erlangen - Hannover összecsapásból. Követte az eredmény alakulását, bő fél perccel a vége előtt az Erlangen jöhetett mínusz egynél! "Ez tökéletes forgatókönyv. Kb. 20 mp volt hátra, mikor időt is kértek, ahogy kell. Időkérés alatt számolod fejben a másodperceket, hogy mikor kezdődhet újra a meccs...Aztán frissültek is az adatok: 59:51-kor megjelent a csodálatos egyenlítő gól a képernyőn" - mesélte élményeit Knapp.

Már nincs időkérés, nincs mivel időt húzni, mindössze 9 másodperc van hátra. Aztán jött a derült égből villámcsapás: 59:58-kor a Hannovernek 7 méterest fújtak, majd kiállítottak egy Erlingen játékost. "Azaz valószínűleg lecsapták valahol a pályán a hannoveri játékost, hogy ne legyen gyors indítás és döntő gól, amiért viszont automatikus kiállítás jár és büntető... Ami időn túli lesz. Ekkor egyáltalán nem szolid káromkodáscunami következett - írta Knapp, majd így folytatta - becsuktam a szemem és elképzeltem, ahogy fél méterrel a kapu fölé bombázza a hetest. Ekkor megjelent a képernyőn: Kihagyott hétméteres". Nagyszerű szelvény, hatalmas gratula!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Alap fotó: Dziurek/Shutterstock.com