Háromesélyes mérkőzés a fogadóirodák szerint. A Kisvárda négy edzőmérkőzést játszott. Az első két meccsen a Debrecen megverte, de az utolsó két mérkőzésen győztek a Diósgyőr ellen (1-0, 3-0). Bódog Tamás edző szerint az első héten nagyon kemény edzéseken vettek részt, ezért volt tompább a játékuk, de a Diósgyőr ellen már úgy játszottak, ahogy a bajnokságban tették az utolsó fordulóban, amikor a Budapesti Honvédot 5-1-re verték Budapesten. Azt is mondta az edző, hogy minden játékosa jó formában van, az utolsó pillanatban fogja eldönteni a végleges kezdőcsapatot.

Az Újpest a korábban elmaradt bajnoki mérkőzését pótolta szerdán a Ferencváros ellen, és 1-0-as vereséget szenvedett. Néztem a mérkőzést, és nem volt rangadó hangulata a mérkőzésnek, mivel nem voltak szurkolók, és rengeteg idegenlégiós szerepelt a két klubban, akik nem érezték át a rangadó hangulatát. Elég langyos mérkőzésen nyert 1-0-ra a Ferencváros. Az megfigyelhető volt, hogy az Újpest védelme sebezhető, de támadójátékban nem rossz, Novothny Soma jól mozgott, és Simon Krisztiánban is megvolt a gyorsaság. A csapat összjátéka azonban nagyon harmatos, Nebojsa Vignjevic edző nem igazán tudja őket motiválni.

Kisvárdán már nem lesz zártkapus a mérkőzés, a Kormány engedte a szurkolók jelenlétét a stadionban. Ez mindenképp előny a hazai csapatnak. Az Újpest formája erősen közepes, a Kisvárda jelenlegi erejét pedig az utolsó edzőmeccsből kell leszűrni, ami viszont jól sikerült számukra. Hazai oldalon látom a nagyobb erőt most a győzelemre, ezért a döntetlen-közeli eredményt ez a kis különbség nálam hazai győzelemre változtatja.

Kisvarda - Újpest FC: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp