Egymástól 2 pontra mégis 3 helyre lévő csapatok mérkőznek meg az ország keleti csücskében, és valahogy úgy érzem, hogy nem egy eget rengető színvonalú meccsre van itt kilátás. Már tényként közölték az újpesti focisták közül is páran, hogy szembe kell nézniük a kieséssel is, és a legfőbb cél a bennmaradás kiharcolása. Egy ilyen múltú csapattól ez elég érdekesen hangzik, de régóta nincsenek rendben a dolgok a klubnál, a szurkolók gyűlölik az egész vezetőséget, míg a csapaton is látszik, hogy minőségi játékosok híján vannak.

A hazaiak viszonylag jól hangolódtak az újrakezdésre, a lokit nem sikerült 2 meccsen legyőzni, viszont Miskolcon a DVTK otthonában kétszer is győzelmet arattak, mindkét alkalommal kapott gól nélkül lehozva a találkozót.

Az UTE már játszott egy éles meccset az újraindulás óta, otthon kaptak ki a "rangadón" a Fradi ellen 1-0-ra. Nem néztem a meccset, mert nem kínzom magam ilyenekkel, de láttam pár nyilatkozatot, és elvileg nem érdemeltek vereséget a lilák, de hát tudjuk a fociban az kevés, nincsen mi lett volna és ha... Rúgott gól nélkül nehezen lehet bármire is menni, és ez a csapat elég sokszor képes 0 vagy max 1 rúgott góllal lehozni a meccseket. Nem hiszem, hogy túl nagy formában is lennének, a játékosok sem az igaziak, ma sem várok gólparádét a vendégektől.

Egyetlen buktatója lehet ennek a tippnek, hogy a Kisvárda melyik arcát mutatja. Képesek 5-3-as meccset játszani a Kaposvárral, meg ugyanúgy képesek 1-0-ás/2-0-ás meccsekre. Úgy gondolom, hogy az újpestiektől nem nagyon várhatunk gólt, illetve a hazaiak sem rúgnak 2-nél többet, és így könnyen jöhet ez a tipp.

Kisvarda - Újpest FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp