1,30, nem egy égig érő odds. Viszont nem nagyon látom, hogy elmegy, így meg annyira nem is rossz.

Ez a Manchester United egy folyékony massza. Gyenge a középpálya, nem szűr, vagy ha szűr is, nem sokat. A védelem sem acélos, és akkor még ott van de Gea, aki meg az Atalanta ellen ismét nyelt egy potyát. Pogba piszkosul súlytalan, mintha a pályán sem lenne. CR annyira nem akar visszafelé játszani, de legalább gólokat lő. Varane kidőlt, az amúgy is instabil védekezésből egy láncszem kiesett. Bailly, ha hirtelen két meccset tol egymás után, miközben előtte hónapokig nem játszott, az sem biztos, hogy jól sül el. Az elmúlt 5 tétmeccset megnézve csak a Tottenham elleni volt, ahol nem kapott minimum 2 dugót a United. A Leicester Cityvrámolt négyet, a Liverpool ötöt, az Atalanta mindkétszer kettőig jutott. Ha azt nézem, hogy a Man. City sem rosszabb, mint az említett csapatok, nem lepne meg, ha a City is lőne minimum 2-3 gólt. Ha ez megvalósul, a United meg csak nem lövi túl Stones-ékat. Ha meg igen, akkor a szezon egyik legjobb meccsét látjuk, kompenzálván a buktát. De ha reálisan nézem, márpedig semlegesként képes vagyok rá, jelenleg a City komplettebb együttes. De Bruyne is játszhat, Sterling is jöhet, a Bruges ellen nagyjából 20 percet kaptak a meccs végén, gurigázzanak picit. A Untiednél mióta megjött CR, Lingard eltűnt, Martialt nem is látni, Rashford sérülése után nem az igazi, de a védekezés sem működik. Sancho hasznavehetetlen, és fűzök rá arra, hogy a BVB valamit nagyon tud. Dembéléért kegyetlen összeget kapott a Barcától, miközben Dembélé a Barcánál éjjel-nappal sérült. A Unitedet is lehúzta, Jadon Sancho meg gyakorlatilag nehezék. A két csapat edzője között is van némi különbség Pep javára. A BL-ben hiába játszott egy nappal később a City, Grealishék egy sima meccsen nyerni tudtak, a United pedig eleve utazott oda és vissza, és az Atalanta elleni találkozója végig éles volt, spórolni nemigen tudtak CR-ék.

Mivel a Citynek, a 'poolnak és a Chelseanek jó, ha Solksjaer marad, a City szerintem nem üti meg úgy a Unitedet, mint a Liverpool.

Persze láttam már mondjuk M. City-Leeds meccset, ahol a Leeds két lövésből lőtt két gólt és nyert, a fociban láttunk már nagyobb csodát is, de a realitás az, hogy itt a City nyer.

Manchester United - Manchester City: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp