A Ferencváros dicsőségét aligha lehet elvenni, tavasszal is láthatunk végre magyar csapatot az európai kupaporondon. Elképesztő teljesítmény volt ez, néha kicsit, néha még inkább szerencsés viszont ezt is kár tagadni. Amit mindenki tud a meccsről, hogy itt már csak a török csapatnak van tét, az viszont véresen komoly és így is állnak hozzá. A Trabzonspor ugyanis egy győzelemmel biztosan megélhetné a tavaszt. A másik meccstől függően vagy itt az Európa Ligában (ehhez a Zvezda segítsége kellene) vagy a Konferencia Ligában jutnak szerephez. A szurkolók viszont csak előbbit tartják szem előtt, úgy állnak a meccshez hogy élet-halál küzdelem várható egy teltházas meccsen közel 40 ezer török szurkoló előtt, így a másik meccs bármely eredménye után is lehet tapsikolni a meccs végén. A városban reggel óta Trabzonspor mezben járnak kelnek az emberek, mindenki meccs hangulatban van.

A Fradinál ez nem biztos hogy így van. Persze megy itt a duma hogy így meg úgy győzni megyünk Törökországba, de szerintem ennek nem kell hinni. Ahogy látjuk Csercseszov hozzáállását abban a tekintetben hogy kiket hagyhat ki a meccsről, mennyi sérült van a csapatban, kár tagadni itt nagyon nem nekünk áll a zászló. Megkérdezték az oroszt hogy a sárga lapos játékosok játékát kockáztatja-e, de erre sem adott egyértelmű választ, csak hogy még eldönti a meccsig a dolgot. Nagy kamu. Bolond lenne játszatni őket egy teljesen tét nélküli meccsen, hogy aztán életük talán legfontosabb meccséről maradjanak le emiatt tavasszal. Ne féljünk ettől, nem is fognak kezdeni. Jönnek a fiatalok és akik eddig alig jutottak játékpercekhez, az pedig előrevetíti a győztes kilétét..

A Trabzonspor jobb csapat annak ellenére hogy nálunk kikaptak, illetve most a motivációs kérdések is hatalmas előnybe rakják őket. Szerintem mindkét félidőben benyal egy gólt a Fradi és simán kap ki, de ezért aztán senki sem fog haragudni rájuk. Főleg mi fogadók nem! :)

Tipp: 3-1

Trabzonspor A.Ş. - Ferencváros: Trabzonspor A.Ş. mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp