Mindig valamelyik fórumtárs már a hét elején lecsap a Paks aktuális bajnokijára, mert egyszerűen ilyen szorzókat nem lehet otthagyni.

Ha megnézzük most, a sima over 2,5 opcióra 1.66-1.70 közötti oddsal jöttek ki a fogadóirodák, ami szinte ajándék pénznek tűnik. Nehéz elképzelni, hogy ez a Paks bárki ellen is egy-két gólos mérkőzést játszana. Ha egy Vasas vagy Puskás Akadémia ellen hozták a gólparádét, akkor egy sokkal nyitottabb és edzőváltáson átesett Újpest ellen is hozniuk kell a három találatot.

Az Újpest ugyan legutóbb pont játszott egy 0-0-t a MOL Fehérvárral, ami nem volt egy túlzottan izgalmas összecsapás, én konkrétan bealudtam rajta. Talán elhitték a lilák, hogy nem eshetnek ki, mivel a Vasas mellett a másik kieső helyre esélyesebb náluk a Budapesti Honvéd. Bár meg kell jegyeznem, hogy szerintem a Mezőkövesdig bezárólag a végén még bárki szomorkodhat.

Azzal, hogy visszajött Újpestre Nebojsa Vignjevic, lényegében adtak egy pofont a semminek, mert szerintem az elődje ugyanazt tudta, mint ő. Van egy fizikumra épülő, kevés kreativitást mutató játékuk, amivel néha célt érnek, néha nem. Csoboth Kevin személyében azt gondolják, hogy megtalálták az új messiást, de ha megnézzük a srác statisztikai adatait… hát! De pont az ilyen trükközgető játékosok ellen gyenge a Paks védelme, tehát én most mégis várok tőle gólt. Kicsit ellentmondásos vagyok, de mindig a Pakshoz kell igazítani az ellenfél játékosainak képességeit, és beilleszteni azokat a paksi játékba.

Szóval a liláknak kellene a pont, mint Orbánnak az orosz gáz, de hát ezzel is, meg azzal csak baj van. Mert a Paks most nagyon elkapta a fonalat, szerintem még a második helyet sem engedték el. Én nem látok indokot arra, hogy elengedjük a gól-vonatot, és a kérdés csak az, hogy milyen elosztásban, és milyen időpontban jönnek azok.

A kedvencem az első félidő, mert a Paks esetében annak van realitása, a 20-45 perc között nagyon jó focit tudnak játszani, akkor Varga Barna is feldobja magát folyamatosan, és jön a büntető is rendre. Valami ilyesmit várok tehát, Csoboth Kevin egy gól, aztán Varga Barna tizenegyes, és ez már hozza is a zsíros oddsot.

Újpest FC - Paksi SE: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp