Mi másra lehet tippelni Paks meccsel kapcsolatosan, mint sok gólra?

Rengeteg fogadási opció van a meccsre, aki azonban profitálni akar a mérkőzésből, az egyértelmű, hogy a gólokra megy rá, mivel a kimenetel megjósolhatatlanabb mint az, hogy kevés vagy sok gól várható. A Paks Bognár Gyuri visszatérése óta (első meccsét ugyan elveszítve) zsinórban 6 bajnokit nyert, még a listavezető Ferencvárost is legyűrte. Az Újpest is jó játékot mutat régi-új edzőjükkel, Vignjeviccsel. Mindenesetre azért az Atomvárosiak győzelmében talán egy fikarcnyival jobban lehet bízni, komoly esélyük van odaérni a dobogóra, ezzel elérve egy európai szereplést garantáló helyet. Azért az Újpestnek sem mindegy mi lesz ma, mivel ismét megsuhinthatja őket vereség esetén a kiesés szele.

A színmagyar Tolna vármegyei alakulat nem csak eredményesen játszik, hanem rendkívül offenzív, szórakoztató, és gólgazdag játékot mutat be. Nem igazán tud egyik csapat sem mit kezdeni Bognár taktikájával, szinte mindig szereznek legalább két gólt, egyszerűen érthetetlen, hogy a fogadóirodák még mindig ilyen magas oddson kínálják a Paks találatokat. De amíg így tesznek, addig haszáljuk csak ki. A zöld-fehérek kerete csak úgy nyüzsög a gólerős játékosoktól, ott van a góllövőlistát toronymagasan vezető Varga Barnabás, de Gyuri bácsi visszatérése után magára talált Böde és Hahn is, mindannyian garanciát jelenthetnek a sok vendég gólra.

Természetesen az sem mindegy az overes fogadásoknál, hogy ki az ellenfél. Az Újpest személyében ideális vetélytárs jön, a Paks legutóbbi 3 meccsükön 9 gólt vágott a fővárosiaknak. Ráadásul az UTE kapta a legtöbb gólt a bajnokságban, szám szerint 45-öt. Pont a zöld-fehérek ne találnának be nekik legalább 2-szer? Na nem...

Bomba oddson foghatjuk a vendégek góljait, úgy gondolom ez a tipp élesben is megér néhány forintot.

Tipp: 1-3.

Újpest FC - Paksi SE: Paksi SE által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp